Professionel hjemmepleje med Kerastase

De skiftende årstider kan være hårde ved vores hår; eksempelvis den høje soleksponering i sommermånederne og de hyppigere bade. Engang imellem har håret god gavn af en hårkur – og hvorfor ikke vælge den bedste? 

Det franske mærke Kerastase udkommer med nogle af de allerbedste hårkure på hele markedet – og hos Kerastase sidder et erfarent og yderst kompetent hold forskere, der hele tiden forfiner og forbedre opskrifterne, hvorfor du kan være sikker på, at de altid er i allerhøjeste kvalitet.

For at få det optimale ud af din hårkur, skal du være opmærksom på enkelte ting – med et fokus som beskrevet nedenfor, får du det optimale ud af din kur, hvilket naturligvis er i din interesse.

Du har garanteret fået hårkur hos din frisør – måske har du endda betalt lidt ekstra. Det er ikke nødvendigt; du kan sagtens klare den på egen hånd derhjemme!

Som oftest tager du som det første et ganske almindeligt bad – men vask dit hår ekstra grundigt, så det er helt fri for de forurenende partikler, vi ikke kan undgå i hverdagen. Skyl håret godt igennem, så hvert eneste strå kan optage så megen fugt og næring som muligt. Tør efter badet håret med et håndklæde – aldrig hårtørrer. Håret må gerne være fugtigt. Massér kuren godt ind i håret – hav fokus på hår og ikke hovedbund. Efter 5-10 minutter, skyl da kuren ud. Der sker ikke noget ved at lade den sidde længere, men det er ganske unødvendigt.

Har du haft dårlige erfaringer med en hårkur, så er det sikkert fordi den ikke har lovet, hvad den holdt – og det ser man desværre ofte. Med en hårkur fra Kerastase bliver du ikke skuffet! Det er penge vel investeret, og du både ser og mærker en tydelig forskel.

Giv dig selv en ægte wellness-oplevelse med en hårkur fra Kerastase – køb den på https://www.smukkere.dk/shop/87-kerastase/ idag!