Skab det fuldendte image med den rette parfume

Når du står for at skulle skifte stil, er det ikke blot din garderobe, som skal fornys, og din frisure eller hårfarve, som skal ændres. Du bør også gå i detaljer med dine smykker, dine accessories – og din duft.

Hvorfor er min parfume vigtig?

Måske har du brugt den samme parfume i mange år, og er blevet vant til duften. Men hvis du ønsker at efterlade et fundamentalt anderledes indtryk hos de mennesker, du omgiver dig med, er din duft særdeles vigtig. Vi bruger lugtesansen langt mere, end vi måske går rundt og tror, især når det handler om vor bedømmelse af andre mennesker.

Nogle dufte er mere markante end andre, og går således bedst til en tilsvarende personlighed. Omvendt kan en blid duft mildne dit udtryk, hvis du er den intimiderende type af udseende og væremåde. Du bør vælge din nye parfume efter hvilket udtryk du ønsker, og hvilke træk i din personlighed, du ønsker at fremhæve.

Hvordan vælger jeg min parfume?

Dette betyder ikke, at du skal kaste dig hovedløst ud i køb af parfume. Det kan godt være, at modellen på billedet i parfume reklamen er iført spadseredragt i ren business stil – men det betyder ikke, at parfumen automatisk passer til dig og dit nye professionelle udtryk.

Der er mange faktorer, som er afgørende for hvorledes den endelig duft udfolder sig. Dette sker nemlig i et samspil mellem indholds stofferne i parfumen og så din krops naturlige kemi. Derfor bør du teste din nye parfume direkte på huden forud for køb. Lad den sidde – eksempelvis på håndledet eller på halsen under øret, hvor blodårerne løber tæt på huden – i et par timer, inden du tager endeligt stilling og investerer i din nye parfume.

Du kan med fordel bestille din parfume online på sephora.dk