Få det bedste ud af udendørslivet med en overdækket terrasse

Ønsker du dig en lækker træterrasse? Så bør du overveje en overdækket en af slagsen.

Hvorfor vælge en overdækket terrasse?

Måske synes du det er synd at lade hele eller dele af trædækket være overdækket med et halvtag. Når det er sommer i Danmark vil man jo gerne nyde solen i så vidt muligt omfang. Men her skal du tænke på at solen netop ikke er ude hele tiden. Og med en overdækket terrasse kan du få glæde af udelivet selv når det regner eller blæser.

Hvor finder jeg en flot overdækket terrasse?

Hvis du gerne vil have opført en overdækket terrasse til din bolig er det en god idé at vælge en erfaren tømrer til opgaven samtidig er det smart at vælge en tømrer som har særligt speciale inden for netop træterrasser – også de overdækkede af slagsen.

En sådan tømrer finder du i Andreas la Cour fra den danske tømrer virksomhed Kun Terrasser ApS. Andreas la Cour har mere end et årtis erfaring med – og tilsvarende ekspertise inden for – design og konstruktion af helt unikke og særdeles eksklusive træterrasser særligt tilpasset hver enkelt bolig.

Der er ingen one size fits all løsninger hos Kun Terrasser ApS og Andreas la Cour, som sætter en stor ære i at udføre individuelt terrasse design fra bolig til bolig. Du vil med Andreas la Cour til hjælp kunne få den flotteste helt eller delvist overdækkede træterrasse som passer perfekt til din bolig.

Med en træterrasse fra Kun Terrasser ApS kan du være sikker på at din ejendom får tilført ekstra værdi – og at din nye træterrasse bliver til glæde for hele familien i mange år. Du kan få masser af god overdækket terrasse inspiration hos Kun Terrasser ApS – se de mange flotte eksempler på overdækkede træterrasser fra Andreas la Cours hånd på kun-terrasser.dk.