Dækker din forsikring dit nye tag?

Det har længe ligget dig på sinde, at du godt kunne tænke dig et nyt tag i Ringkøbing til din privatbolig.

For det første er det gamle tag ikke så pænt at kigge på, og det er ikke nok bare at give det noget tagrens og rengøre det for alger – det er decideret grimt at glo på med indgroet snavs gennem mange årtier fra fugleklatter, insekter og tørre blade.

Desuden er stilen på taget heller ikke så flot eller moderne længere, og du tror heller ikke, det kan svare sig at forsørge at shine det op, så det tager sig pænt ud igen.

Det var faktisk den plan, der fik dig på tankerne om at lægge et nyt tag end bare at forsøge at gøre noget ved det gamle tag.

Det nye kunne måske endda isolere bedre, det kunne se flottere ud, og så kunne man have solpaneler på det.

Men dækker forsikringen lige det nye tag?

Tag forsikringen med i overvejelserne med det nye tag

Det kan jo være, du allerede har en forsikring, som du tror, at der dækker det her tag, men du er faktisk ikke helt sikker, og så er det værd at undersøge nærmere.

Måske vil taglæggerne endda foreslå dig en forsikringsform, som du ikke havde overvejet, eller også får de dig også til at undersøge dine forsikringsforhold nærmere i sømmene.

Du er bare så opsat på det med at få et nyt tag sat på, der kan isolere bedre, og du kan endda måske få pengene til det nye tag tjent ind igen ved at bruge de nye solpaneler, der også kan gavne boligens strømforbrug i de kommende år.

Men det er også mange penge, der lige skal lægges for det nye tag til at starte med, så det ville være surt, hvis der så gik noget galt, og forsikringen så ikke dækkede, og man ikke kunne benytte sig af garantien.

Derfor skal man altid lige undersøge forsikringsforholdene nærmere i den sammenhæng.