Hvordan finder man en glarmester?

Er det ved at være på tide at få udskiftet de gamle vinduer? Måske holder de ikke tæt mere og varmen slipper ud? Eller også er du ved et uheld, kommet til at ødelægge en rude. Det kan også være at børnenes leg blev for vild, og så røg der et vindue? Uanset, så kan der være mange grunde til at man får brug for en glarmester. Har du brug for en glarmester og vil vide hvordan man finder en god en af slagsen, så er denne artikel til dig.

Find anmeldelser på internettet

En god metode til at finde ud af om en glarmester er god til sit job, og/eller yder en god service, er ved at gå på internettet og læse anmeldelser af deres firma. Der findes en del forskellige sider til formålet, hvor den mest kendte er Trustpilot. På Trustpilot kan du læse kundernes rating og anmeldelser af en virksomheds serviceydelser, og dermed danne dig et indtryk af hvor på hvor dygtige og troværdige de er.

Spørg dit netværk

Du kan også spørge rundt i dit netværk, din familie, dine venner, bekendte, naboer og kollegaer, og høre om de kender, eller kan anbefale en glarmester der kan hjælpe dig. Det gode ved ens netværk er, at det oftest er folk der kender dig rigtig godt, og vil gøre hvad de kan for at hjælpe dig, så du ikke ender med at blive snydt, eller står tilbage med en dårligt udført opgave.

Brug søgemaskinerne på internettet

Det nemmeste vil dog være at gå på Google og søge efter en glarmester. Skal du f.eks. bruge en glarmester i Herlev, så taster du bare “glarmester herlev” og så får du flere sider med resultater, der viser der hvilke glarmestre der er tilgængelige i Herlev området. Husk at tjekke dem på Trustpilot inden du hyrer dem.