Hviid Advokater A/S – Ejendomshandler, dødsbobehandlinger og entrepriseret

Både i privat- og erhvervslivet kan vi nu og da stå ansigt til ansigt med omvæltninger eller udfordringer, som kræver professionel hjælp og vejledning. Befinder du eller dit firma sig netop nu i sådan en situation, og har du brug for en advokat århus? Så kontakt Hviid Advokater A/S, der er et team af specialiserede advokater med høj faglig ekspertise. Vi har valgt at fokusere på udvalgte dele af juraen og dygtiggøre os inden for netop disse områder. Ejendomshandler, dødsbobehandling, entrepriseret, personskadeerstatning, testamenter og ægtepagter hører til vores kerneområder. Vi har 27 års erfaring med effektive behandlinger af hastesager, og du kan trygt stole på vores kompetencer og ekspertise.

Ejendomshandler

Har du eksempelvis bruge for en boligadvokat, der uvildigt og professionelt kan repræsentere dig som køber, så kan Hviid Advokater hjælpe dig. Vi sørger for, at du får den bedst mulige handel samt en kontrakt, der tager højde for alle eventualiteter. Vi har en fast pris på 6.900,- kr. på ejendomshandler – uanset om det drejer sig om køb af hus eller lejlighed.

Dødsbobehandlinger

Har du mistet en af de nærmeste i familien, kan det juridiske arbejde i forbindelse med dødsbobehandling, synes både uoverskueligt og uigennemskueligt. Lad vores dygtige advokater lave en opgørelse over aktiver, tage os af skat, testamente og skifteret. På den måde kan du midt i en sorgfyldt periode være forvisset om, at det juridiske arbejde håndteres af kyndige advokater, og at det desuden går rigtigt og retfærdigt til.

Entrepriseret

I sager omhandlende entrepriseret assisterer vi både håndværksvirksomheder, bygherrer og entreprenører. Vi udarbejder entreprisekontrakter og har i øvrigt stor erfaring med bl.a. syn, skøn, fejl og mangler i forbindelse med byggerier, dagbøder ved forsinkelser og udbetaling af garanti. Uanset hvad din juridiske udfordring er, vejleder vi dig på kompetent og kyndig vis og sørger for den juridiske problemløsning. Vi har selvfølgelig også erfaring med at føre sager for Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed og kan altså også hjælpe dig med dette.

Aftal en uforpligtende og gratis samtale

Har vi vakt din nysgerrighed og interesse? Så kontakt os på tlf. 76 30 89 99, så vi kan aftale et gratis og uforpligtende møde, hvor du orienterer os om dine juridiske behov, og vi vil til gengæld redegøre for, hvad vil kunne gøre for at afhjælpe netop din situation. Juridiske problemer er til for at blive løst. Hos Hviid Advokater A/S leverer vi juridisk arbejde af høj kvalitet, stor troværdighed og til gavn for vores kunder.