Få smukke gulve i dit nye hjem med en gulvafslibning

Er trægulvet i din nye bolig grimt og trist i overfladen? Så fortvivl ej. Blot fordi træværket virker sølle og affældigt er det ikke ensbetydende med at hele gulvet er lige til at kassere.

Det kan faktisk i langt de fleste tilfælde sagtens lade sig gøre at rette op på et slidt og snusket trægulv. Al den stund træværket er sundt og gulvet er intakt og plant vil det ikke være nødvendigt at skifte gulvet ud. Det eneste, der skal til for at fjerne det trælse udseende, er en grundig gulvafslibning. Og en sådan er langt billigere end et splinternyt trægulv.

Hvad kan jeg opnå med en gulvafslibning?

En gulvafslibning kan nemlig fjerne alle de overfladiske skønhedspletter, som sjældent stikker dybere end et par millimeter – her under pletter fra spildte væsker, slidspor fra nedtrådt støv, og gulligt matte plamager fra solfalming. Ved en gulvafslibning anvendes udelukkende sandpapir – og ikke, som det er tilfældet ved afhøvling af gulve, knive som skræller gulvets overflade af. Dette betyder at de fleste trægulve sagtens tåler en gulvafslibning.

Samtidig vil et hvilken som helst trægulv uanset type og træsort med sikkerhed blive lysere og langt mere levende i sit udstyr med en professionel gulvafslibning. Og med den rette efterbehandling – for eksempel med sæbe, olie eller lak – kan dit trægulv komme til at stå så flot som den dag det blev anlagt.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning?

Det kan på det kraftigste anbefales at du overlader opgaven med afslibning af gulve til en dygtig gulvmand. På den måde er du garanteret det flotteste og mest holdbare resultat. Du slipper selv for det hårde arbejde, og for at skulle ud og leje en maskine til gulvafslibning. Og så behøver afslibning af gulve ikke at koste en mindre formue. Kontakt Gulvkanonen for et tilbud på gulvafslibning via Gulvkanonen.dk