Pep hjemmet op med fototapet

Ønsker du at dekorere dit hjem på en utraditionel og spændende måde, kan du vælge at gøre dette med fototapet. I det følgende kan du få et par idéer til, hvorledes du gør dette på hensigtsmæssig vis.

Gør stuen spændende med fototapet

Hvis din stue virker lidt kedelig og trist med sine ensfarvede vægge kan du med fordel peppe en eller flere af disse op med flot fototapet i høj kvalitet. Der findes rigtig mange forskellige varianter af fototapet som er særligt velegnet til dagligstuen og til lignende rum.

Hvilket fototapet du skal vælge kommer helt an på det udtryk du ønsker at skabe. Der findes eksempelvis fototapet med foto realistiske afbildninger af gulv til loft bogreoler som bugner af litterære klassikere. Kan du således ikke selv fremvise en sådan i din stue kan du snyde dig til én ved hjælp af fototapet.

Du kan også illudere en udsigt til smukke, svale skove, solbeskinnede sandstrande, eller skylines af verdens storbyer – for eksempel New York. Og a pro pos New York, så kan du skabe dig et autentisk Meatpacking District loft med fototapet som afbilder en rå, blottet murstensvæg, også selv om du bør i et hus bygget af gas beton.

Giv børneværelset nyt liv med fototapet

På samme måde kan du skabe stemning og atmosfære på børnenes værelser. De helt små kan glæde sig over søde bamser og andre tøjdyr samt de kendte og elskede tegneserie figurer fra Disney og Pixar universerne. Din hestetossede datter vil helt sikkert sætte pris på heste og ponyer i fuld størrelse på sit fototapet. Og er din søn bidt af en gal fodbold vil han hver morgen kunne slå øjnene op til udsigten over en af verdens store fodbold arenaer – eller måske til spillerne på favorit holdet.

Du kan finde et stort udvalg af fototapet hos Sohu på sohu-shop.dk.