Flos loftlamper – et sikkert valg

Din boligs belysning bør ikke overlades til tilfældighederne – i hvert fald ikke, hvis du er typen, som går op i indretning. Det er nemlig overhovedet ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at lyssætte dit hjem. De rigtige lamper med det rette skær kan få dine smukke designer møbler og de matchende farver i din velindrettede stue til at tage sig ud fra deres bedste sider.

Omvendt kan ordinære lamper med et kedeligt lys gøre nøjagtig det modsatte. Og så er det nærmest lige meget, hvor mange penge, du har brugt på møbler, og hvor mange timer, du har brugt på at få dit interiør til at passe sammen ned i den mindste farvetone. Hvis din belysning ikke passer til dit decor, vil det alligevel aldrig komme til at fremstå så eksklusivt og raffineret, som det er din intention.

Flotte og elegante loftlamper til din bolig

I de rum, hvor du ønsker et godt overblik, og dog stadig gerne ser lidt raffinement og eksklusivitet i belysningen, kan du med fordel vælge en designer loftlampe. Loftlamper har den fordel, at de spreder et ensartet lys ud over et større areal – og derfor egner de sig særdeles godt til entréen, køkkenet, eller badeværelset, hvor der er brug for et godt overblik. Og en loftlampe kan sagtens være veldesignet og elegant. Du skal bare sørge for at lede efter den rette producent med speciale i udformning af smukke loftlamper.

Loftlamper fra Flos – et sikkert valg

Du går for eksempel aldrig rigtig galt i byen med det italienske brand Flos. Flos har gennem årtier designet tidløse og raffinerede lamper – gerne i samarbejde med kendte designere så som Phillipe Starck, Michael Anastassiades, Jasper Morrison, Piero Lissoni, Gino Sarfatti og Achille Castiglioni. Den mest kendte loftlampe fra Flos er den ikoniske – og nærmeste organiske – Glo-ball lampe, som du kan finde på andlight.dk