Få hjæld af boligadvokat til at blive guidet gennem dit boligkøb

At købe bolig er for de fleste mennesker blandt de største handler, som de foretager i deres liv. Derfor er det ekstremt vigtigt, at få handlen optimeret mest muligt ud fra dine forhold. Dette kan du få, hvis du ved din side har en uvildig rådgiver, der 100 procent arbejder med at kun at optimere dine forhold. Hos Hviid Advokater råder de over en række yderst kompetente boligrådgivere, der kan sikre dig, at du får den bedst mulige handel ved et boligkøb. Hviid Advokater er landsdækkende med kontorer i alle større danske byer, men dermed også med en specifik viden i de enkelte lokalområder. Et oplagt valg til din advokat boligkøb.

Bliv rådgivet om lånemulighed

Det er vigtigt at gøre sig klart, at bank- og finansieringsrådgivere primært har fokus på at sælge egne produkter. Men en boligadvokat kan give dig en uvildig vurdering af de forskellige lånemuligheder, der tilbydes, ud fra, hvad der er mest fordelagtigt i den konkrete situation. Dermed slipper du for at tage en beslutning, der får dårlige konsekvenser i mange år i fremtiden.

Alle dokumenter kan gennemgås

Men generelt er der i forbindelse med en bolighandel rigtig mange dokumenter, der skal gennemgåes. Der er mange informationer, der skal håndteres, og det kan hurtigt blive uoverskueligt. Med en boligadvokat slipper du for bekymringer. Advokaten gennemgår alle dine dokumenter, og sikrer, at handlen bliver gennemført i overenstemmelse med købsaftalen. Du kommer til at kunne overskue de forskellige konsekvenser, af de valg du skal tage. Du undgår faldgrupper, og du sikrer at handlen falder på plads i overensstemmelse med dine ønsker.

Boligadvokatens ansvarsforsikring

Hvis du som køber antager en boligadvokat i forbindele med dit køb af bolig, så er du også dækket ind ved at advokatens lovpligtige ansvarsforsikring dækker, hvis noget, mod forventing, går galt. Dette betyder at det er advokaten, der bærer ansvaret, hvis det viser sig, at der er et problem med eksempelvis en forsikring eller andre ting. Et eventuelt tab vil i givet fald blive dækket af advokatens ansvarsforsikring, og dette gælder også selvom du vælger en billig løsning hos Hviid Advokater.

Advokatforbehold

Nogen gange går en bolighandel hurtig. Hvis drømmeboligen pludselig byder sig, kan du føle dig tvunget til at underskrive en købsaftale uden at have fået en boligadvokat til at gennemgå dine forbehold. I dette tilfælde er det en god ide, at få indsat et advokatforbehold i aftalen. Med et sådan forbehold har du mulighed for at komme ud af aftale, uden at du skal betale omkostninger til købet og uden andre tab.